ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήμος Κισάμου

Χρύσος Πανελληνιονίκης ο Κισαμίτης Σταύρος Σημαντηράκης!

dav

Μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία του αθλητισμού της Κισάμου έλαβε χώρα στον 5 ο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16 το οποίο διεξήχθη το διήμερο 28-29 Ιουνίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρου Άγιου Κοσμά στο Ελληνικό.

Ο αθλητής της Θύελλας Σταύρος Σημαντηράκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία με βολή στα 14.84 μέτρα, επίδοση η οποία αποτελεί την τρίτη καλύτερη για φέτος στην Ελλάδα από το σύνολο των ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο Σταύρος Σημαντηράκης ο οποίος ξεκίνησε τον αθλητισμό μέσα από τις ακαδημίες Στίβου της Θύελλας είναι ο πρώτος Κισαμίτης που χρήζεται Πανελληνιονίκης σε ατομικό ολυμπιακό άθλημα .

 


Για την ομάδα της Θύελλας πολύ καλή εμφάνιση για την Χρυσάνθη Φαραντάκη στην σφαιροβολία όπου με βολή στα 9.45μ κατέκτησε την 8 η θέση ενώ η ίδια αθλήτρια συμμετείχε και στο αγώνισμα της δισκοβολίας όπου με επίδοση 23.49μ κατετάγη στην 11 η θέση.

Στο άλμα σε μήκος ο Ευριπίδης Σκορδυλάκης με άλμα στα 5.07μ ήταν 10 ος ενώ η Ανδριάνα Κωνσταντουλάκη στα 80μ με χρόνο 11.29 ( άνεμος -1.9) κατετάγη στην 20 η θέση.

Καλή εμφάνιση για την ομάδα μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ200 της Θύελλας με τους Ανουσάκη Δημήτρη – Κωνσταντουλάκη Ανδριάνα-Διαμαντάκη Ευαγγελία- Σταθάκη Παναγιώτη όπου με χρόνο 1.53.98 κατετάγη στην 15 η θέση της συνολικής κατάταξης.

Στον 5 ο Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συμμετείχαν τα σωματεία από την περιφέρεια Πειραιά και Ανατολικής Αττικής, την Ανατολική Στερεά και Εύβοια, την Κρήτη, την Χίο-Σάμο-Ικαρία καθώς και σωματεία από Κάλυμνο, Ρόδο ,Πάτμο. Λέσβο και Λήμνο .

Προπονητές του αγωνιστικού τμήματος Στίβου της Θύελλας είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής Κώστας Παπακωνσταντίνου και Ελισσαίος Δασκαλάκης,ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ