ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Νομός Χανίων

Χανιά – τροχαίο: Σημάδια βελτίωσης για τον 32χρονο στην Εντατική!

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, αναφορικά με τον 32χρονο πολυτραυματία που από την Τετάρτη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην Αγία Μαρίνα Χανίων, χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, καθηγητής Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 32χρονος που εισήχθη στη ΜΕθ με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, είναι σε σταθερή κατάσταση και σήμερα οι γιατροί θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης.

Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι ο νεαρός έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης ωστόσο χρειάζεται να παραμείνει τα επόμενα 24ωρα στη ΜΕΘ” σημείωσε ο κ. Χαλκιαδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ξέφυγε της πορείας της με συνέπεια ο ίδιος να βρεθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, κάτι που έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ