Νομός Χανίων

Χανιά: Συγκέντρωση αγαθών για την ενίσχυση οικογενειών βιοποριστικές δυσκολίες

Το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων δεν είναι ο στολισμός του δέντρου ούτε τα πολύχρωμα λαμπιόνια. Το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων είναι να γεννηθεί ο Χριστός μέσα στις καρδιές όλων μας. Είναι η χαρά της αγάπης και της ελπίδας. Είναι το δώρο της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο η αφαίρεση του εγώ και η πρόσθεση του εμείς !!! Το μαζί και η ένωση της αλυσίδας της βοήθειας και της στήριξης σε ανθρώπους που μας χρειάζονται.. Γι αυτό σας προσκαλούμε όλους να δώσετε για άλλη μια φορα το παρών στην δράση της ομάδας μας ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί τις οικογένειες που στηρίζουμε και έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.
Ας δείξουμε την αγάπη μας έμπρακτα. Γιατί το νόημα των Χριστουγέννων, εμπεριέχεται στη λέξη αγάπη. Ας αφήσουμε το γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου να αγγίξει τις καρδιές μας και να ζεστάνει την ψυχή μας με καλοσύνη, ταπεινότητα, γαλήνη και χαρά κάνοντας πράξη τις έννοιες της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εθελοντική μας ομάδα σας προσκαλεί όλους στην συγκέντρωση αγαθών για την ενίσχυση των οικογενειών και συνανθρώπων μας με οικονομικές και βιοποριστικές δυσκολίες.
“Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι είδη ατομικής και γενικής υγιεινής καθώς επίσης τρόφιμα όλων των ειδών !!! Μεγάλη ανάγκη υπάρχει σε είδη πρωινού για παιδιά !!!! Επίσης δεν ξεχνάμε ποτέ τους τετράποδους αδέσποτους φίλους της ομάδας μας . Τροφούλες λοιπόν για γατάκια και σκυλάκια ευπρόσδεκτες !!! “
Όλοι μπορούμε να γίνουμε αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια, χορηγώντας ό,τι δύνασθε ο καθένας από τα είδη αυτά ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μια ανάσα σε όσους την χρειάζονται !!!
Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο Marias cafe στις Μουρνιές !
Όμορφες και γαλήνιες ευχές σε όλους!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ