Δήμος Πλατανιά

Χανιά: Στη ΜΕΘ Παίδων ο 12χρονος μετά το τροχαίο

Από το Νοσοκομείο Χανίων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 12χρονος που τραυματίστηκε νωρίτερα σήμερα στο τροχαίο που έλαβε χώρα μεταξύ Βουκολιών και Συριλίου, στην έξοδο της Εθνικής του Ταυρωνίτη.

Το νεαρό αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων, μαζί με τους άλλους τραυματίες – συνολικά πέντε άτομα -, ωστόσο οι γιατροί αφού σταθεροποίηση την κατάστασή του, έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά του, λόγω των σοβαρών τραυμάτων του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζεται ότι από την σφοδρότατη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ένα άτομο εγκλωβίστηκε στην καμπίνα ενός εκ των δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα να κληθεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής για το απεγκλωβίσει.

Ο απολογισμός του τροχαίου είναι ο τραυματισμός πέντε συνολικά ατόμων, μεταξύ των ο οποίων και ο 12χρονος, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο των Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα του ανήλικου και μία ακόμα Ιταλίδα που επέβαιναν σε ξεχωριστά αυτοκίνητα υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και παραμένουν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χανίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ