Νομός Χανίων

Χανιά – “Αναπνέω Ελεύθερα”: Ενημερωτική εκδήλωση από τον Σύλλογο Πνευμονολόγων

Το “Αναπνέω Ελεύθερα”, πιστό στο ραντεβού του, είναι και φέτος ζωντανά κοντά σας!

Πρόκειται για τη βασική εκδήλωση πληροφόρησης των πολιτών των Χανίων από τους Πνευμονολόγους του Νομού, η οποία φέτος συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ.

Η δύναμή του Αναπνέω Ελεύθερα βρίσκεται στην ενδυνάμωση των σχέσεων του Χανιώτη με τον Πνευμονολόγο του! Μιας σχέσης που κρατά χρόνια τώρα.
Οι Χανιώτες Πνευμονολόγοι βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε κοντά σας σε όλα τα πνευμονολογικά προβλήματα υγείας που μπορεί να σας προκύψουν. Επιπλέον, μέσω του Συλλόγου μας, εργαζόμαστε πιο δυνατοί, άσχετα με την εργασιακή μας σχέση, στον Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα, για να προσφέρουμε στο Χανιώτη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, αλλά και λύσεις στα προβλήματα Υγείας του.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο ΚΑΜ, στο φετινό Αναπνέω Ελεύθερα! Θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε και να συζητήσετε ζωντανά με σημαντικούς προσκεκλημένους ομιλητές.

Θα ακούσουμε τον Νίκο Τζανάκη, καθηγητή Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, την Σταματούλα Τσικρικά, πνευμονολόγο στο ΓΝΘΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, γραμματέα της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας για θέματα καπνού και πρόεδρο της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, τον Γεώργιο Κουλαξουζίδη, χειρουργό θώρακος, διευθυντή ΕΣΥ Γ. Ν. Χανίων, την Αργυρώ Χατζηαντωνίου, πνευμονολόγο, επιμελήτρια Β’ Πνευμονολογικής Κλινικής Γ. Ν. Ρεθύμνου, τον Στυλιανό Βιττωράκη, πνευμονολόγο, ελεύθερο επαγγελματία, υπεύθυνο της ομάδας εργασίας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και τον Μιλτιάδη Μαρκάτο, πνευμονολόγο, ελεύθερο επαγγελματία, πρόεδρο της Ένωσης Πνευμονολόγων Π.Ε. Χανίων.

Σας περιμένουμε!
Είσοδος ελεύθερη!
Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω της σελίδας του Συλλόγου μας στο Facebook και του καναλιού Χανιά live TV στο Facebook και στο YouTube.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ