Νομός Χανίων

Χανιά: Πότε θα λειτουργούν και σε ποιες περιοχές οι Λαϊκές Αγορές

Aπό το Σάββατο 1η Οκτωβρίου εφαρμόζεται η χειμερινή χωροθέτηση των λαϊκών αγορών στον Δήμο Χανίων η οποία θα ισχύσει έως 31 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν ως εξής:

Δευτέρα: Στην οδό Γιαμπουδάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ξανθουδίδου έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Νεάρχου και στην οδό Βασιλείου Ψιλάκη, από την διασταύρωσή της με την οδό Γιαμπουδάκη έως και τη διασταύρωσή της με την Ηγουμένου Γαβριήλ.

Τρίτη: Στην οδό Σωκράτους, από την διασταύρωσή της με την οδό Θ. Κολοκοτρώνη έως την διασταύρωσή της με την οδό Αναξαγόρα και την 1η πάροδο της οδού Σωκράτους μέχρι την διασταύρωσή της με την Σοφοκλή Βενιζέλου όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές. Στην οδό Οδ. Ανδρούτσου, από την διασταύρωσή της με την Σοφοκλή Βενιζέλου, μέχρι το μήκος που απαιτείται για την δραστηριοποίηση των επαγγελματιών πωλητών

Τετάρτη: Στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών από την διασταύρωσή της με την οδό Ξέπαπα μέχρι την διασταύρωσή της την οδό Ζυμβρακάκηδων.

Πέμπτη: Στην οδό Πατριάρχου Γερασίμου, μετά από την διασταύρωσή της με την οδό Πειραιώς μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Και στο τμήμα της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, από την διασταύρωσή της με την Πατριάρχου Γερασίμου έως και την διασταύρωσή της με την Πατριάρχου Ιωαννικείου.

Σάββατο: Στην οδό Μίνωος, από την διασταύρωσή της με την οδό Νικηφόρου Φωκά, έως την διασταύρωσή της με την οδό Επιμενίδου και στο σύνεγγυς πλατύ τμήμα της οδού Νικηφόρου Επισκόπου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ