Διάφορα

Χανιά: Παρουσίαση βιβλίου “Το κορίτσι και ο Μονόκερος, η μάχη “

Παρουσιάστηκε στο χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης του Κήπου το βιβλίο της Ελένης Βασιλείου “Το κορίτσι και ο Μονόκερος, η μάχη “. Για το βιβλίο μίλησε η εκπαιδευτικός /φιλόλογος Aνδρονίκη Κοκοτσάκη, ενώ προλόγισαν η προϊσταμένη της Δημοτικής βιβλιοθήκης Χανίων, κυρία Βιβή Χουδαλάκη και η γραμματέας του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ΟΡΊΖΟΝΤΑ, κυρία Αρχόντισσα Αναστασάκη. Το παιδικό παραμύθι της Ελένης Βασιλείου περνάει δυνατά μηνύματα με κυριότερο αυτό της ελπίδας για ζωή καθώς η ηρωίδα, η Λευκή, αντιμετωπίζει τον δράκο του καρκίνου. Σε αυτό τον αγώνα έχει μαζί της τον Μονόκερο,τον πιστό της φίλο, που την βοηθάει να ανακαλύψει την χαρά και την ευτυχία!
Η εικονογράφηση έχει γίνει από την ίδια την συγγραφέα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατέθηκαν στον ΟΡΊΖΟΝΤΑ. Στην βιβλιοθήκη υπήρχαν εθελοντές του ΟΡΊΖΟΝΤΑ που ενημέρωσαν τον κόσμο για την δωρεά μυελού των οστών.
Παρουσιάστηκε στο χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης του κήπου το βιβλίο της Ελένης Βασιλείου “Το κορίτσι και ο Μονόκερος, η μάχη “.Για το βιβλίο μίλησε η εκπαιδευτικός/φιλόλογος Κοκοτσάκη Ανδρονίκη, ενώ προλόγισαν η προϊσταμένη της Δημοτικής βιβλιοθήκης Χανίων, κυρία Βιβή Χουδαλάκη και η γραμματέας του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ΟΡΊΖΟΝΤΑ, κυρία Αρχόντισσα Αναστασάκη.
Το παιδικό παραμύθι της Ελένης Βασιλείου περνάει δυνατά μηνύματα με κυριότερο αυτό της ελπίδας για ζωή καθώς η ηρωίδα, η Λευκή, αντιμετωπίζει τον δράκο του καρκίνου. Σε αυτό τον αγώνα έχει μαζί της τον Μονόκερο,τον πιστό της φίλο, που την βοηθάει να ανακαλύψει την χαρά και την ευτυχία!Η εικονογράφηση έχει γίνει από την ίδια την συγγραφέα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατέθηκαν στον ΟΡΊΖΟΝΤΑ. Στην βιβλιοθήκη υπήρχαν εθελοντές του ΟΡΊΖΟΝΤΑ που ενημέρωσαν τον κόσμο για την δωρεά μυελού των οστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ