ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ Νομός Χανίων

Χανιά: Ολοκληρώνει σήμερα τον άθλο του ο Ταϊγανίδης

Αφού πέρασε και την γωνία στο Ακρωτήρι του Αγίου Γιάννη (Αφορισμένο) και μετά από 7 μέρες κολύμπι, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης τερματίζει σήμερα, λίγο μετά τις 15:30 στο Λιμάνι της Σητείας.

Έχοντας ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου από το Λιμάνι της Σούδας και κολυμπώντας περίπου 250 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης, ο Έλληνας παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής φτάνει στο τέλος του σπουδαίου κολυμβητικού εγχειρήματος του στη Σητεία.

Στο μέσο της πορείας του, είχε ως σταθμούς το Ρέθυμνο, το Μπαλί, την Αγία Πελαγία, το Ηράκλειο, την Χερσόνησο, τη Μίλατο και το Ακρωτήρι του Αγίου Ιωάννη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρωτοβουλία αυτή ήταν κάτι στο οποίο ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης προχώρησε με στόχο να αποδείξει ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι αδύνατο και ότι ο άνθρωπος κρύβει τεράστιο φορτίο δύναμης μέσα του.

Μάλιστα, ο ίδιος μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει: «Στη ζωή δεν θα σου χαριστεί τίποτα. Πρέπει να παλέψεις για όσα ονειρεύεσαι κι επιθυμείς, για τους ανθρώπους που θες δίπλα σου, για τη καριέρα που θες να χτίσεις, κι ό,τι άλλο είναι σημαντικό για σένα. Κι όταν το κατακτήσεις, να μην ξεχνάς από πού ξεκίνησες και τι προσπάθεια κατέβαλες για να φτάσεις εκεί που ονειρευόσουν. Να μένεις «ταπεινός» και να είσαι ευγνώμων».

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ