Νομός Χανίων

Χανιά: Οι τελευταίες μέρες των διακοπών του πρωθυπουργού [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας  και πριν τη συνάντηση που θα έχει με την καγκελάριο της Γερμανίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην αγαπημένη παραλία της οικογένειας, στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Για άλλη μια φορά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να μιλήσει αλλά και να φωτογραφηθεί με λουόμενους. Αυτή την φορά και ειδικά το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε και με αθλητές της κολύμβησης και ειδικά του τριάθλου που ήταν στο Μαράθι.

Όπως αναφέρει η γνωστή αθλήτρια και ιδιοκτήτρια ναυαγοσωστικού κέντρου Νάντια Μπικοφ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Νάντια Συντζανάκη για την θέση και την επίδοση της στο ironman της Δανίας, ενώ έδωσε και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στην συμμετοχή της κας Μπικόφ στον αγώνα Ironman στην Ιταλία σε 3 εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η κα Μπικόφ στο flashnews.gr, «πέρα από τις πεποιθήσεις καθενός είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον πρωθυπουργό εκτός «υπηρεσίας» και να σε εκπλήσσει θετικά ως ένας νέος άνθρωπος που έδειξε να αγαπά ειλικρινά τον αθλητισμό και να τον έχει σε προτεραιότητα. Μακάρι να ήταν λόγια καρδιάς και αληθινά. Ως κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας πάντως τα καταφέρνει περίφημα.

Ο παλιός αθλητής του ΝΟΧ Κώστας Κόρακας, τον συμβούλεψε για την κολυμβητική τεχνική του έπειτα από δική του ερώτηση, ήταν ενήμερος για πολλούς αγώνες, ενδιαφέρθηκε να μάθει τα οφέλη της προπόνησης με χεράκια, pullboy κλπ.

Χάρηκε ιδιαίτερα για εμάς σε σχέση με την αθλητικη παρουσία μας στο τρίαθλο, εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα που συνδυάζουμε ταυτόχρονα οικογένεια, επάγγελμα κ απαιτητικές προπονήσεις κ ένα παραπάνω που κάνουμε τα Χανιά ακόμη πιο γνωστά από τις πορείες μας.»