Νομός Χανίων

Χανιά: Νέο επεισόδιο βίας στο ίδιο σχολείο – Μαθητής έσπασε το τζάμι της αίθουσας και έκοψε το χέρι του – Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία

Ένα νέο επεισόδιο βίας εκτυλίχθηκε στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων, όπου μαθητής είχε σπάσει τη μύτη συμμαθητή του. Ωστόσο, πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι ξανά ο ίδιος μαθητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελέας ανηλίκων διέταξε τελικά -και πάντα σε συνεννόηση με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας και την οικογένεια- ο 15χρονος να πάρει μεταγραφή σε άλλο σχολείο.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί και ενώ το σχολείο άνοιξε κανονικά, ξαφνικά εμφανίστηκε ο 15χρονος, ο οποίος όπως προέκυψε έφυγε από το σπίτι και επιβιβάστηκε στο σχολικό λεωφορείο!

Μόλις έφτασε στο σχολείο σε κατάσταση εκτός ελέγχου, μπήκε μέσα και έσπασε ένα τζάμι!

Στο σημείο έφτασε η μητέρα του που τον πήρε αιμόφυρτο δηλώνοντας την πρόθεσή της να τον πάει στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά από τα θραύσματα του κομμένου τζαμιού.

Στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία, με παιδιά και καθηγητές να αισθάνονται φόβο, ενώ τα παιδιά δεν έμπαιναν στις αίθουσες διδασκαλίας!

Αυτό που επισημαίνουν όλοι, είναι η αποτυχία, τόσο της Εισαγγελίας, όσο και του ΚΕΔΑΣΥ όλα αυτά τα χρόνια, όπως και προχθές, ώστε να βρουν μία σωστή λύση για να βοηθήσουν αυτό το παιδί.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ