ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χανιά: Κεραυνοί Κωνσταντινίδη για Λευτέρη Αυγενάκη! «Μας κουνάει το δάκτυλο ο ατσαλάκωτος»

Ηχηρές αναρτήσεις για το Μητρώο και τον Λευτέρη Αυγενάκη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Η ΕΠΣ Χανίων έχει προχωρήσει και εκείνη σε αναστολή των πρωταθλημάτων της, όπως έχει κάνει η πλειοψηφία των ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα.

Στην πρώτη ανάρτηση αναφέρεται στο πνεύμα του νόμου που ωθεί τα σωματεία στην εξαφάνισή τους. Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινίδης:

«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω ποσό μίσος μπορεί να έχει ο νομοθέτης απέναντι στους ανθρωπάκους που τρέχουν ένα σωματείο .

Διαγραφή;

Εξαφάνιση

Έκτος γηπέδου ;

Μα πες μου αλήθεια τι ακριβώς σκεφτόσουν ω μέγα ταξιθέτη του σύμπαντος όταν συνέλαβες αυτά τα μεγαλειώδη πράγματα;

Αυτό που κάνει τεράστια εντύπωση είναι πως ακόμη και τώρα θεωρούν ότι ο νόμος που συνέλαβαν ήταν αποτέλεσμα θεϊκής παρέμβασης (όπως οι δέκα εντολές ένα πράγμα ) και δεν επιδέχεται καμία συζήτηση, αντίρρηση, τροποποίηση .

Τα παραπάνω δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι η πραγματικότητα».

Ακόμα πιο καυστικός για τον Λευτέρη Αυγενάκη είναι στην δεύτερη ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, αναφέροντας:

«Ο πολιτικός ο οποίος 3 1/2 χρόνια απέφευγε να συναντηθεί με την μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, ο πολιτικός ο οποίος 3 1/2 χρόνια λοιδορεί την ΕΠΟ και όλους τους ανθρώπους που υπηρετούμε του ποδόσφαιρο παντού στην Ελλάδα, προκειμένου να την γονατίσει, ο πολιτικός ο οποίος αναγκάστηκε να νομοθετήσει αναδρομικά προκειμένου να εκλέξει πρόεδρο δίκης του επιλογής στην ΕΠΟ και στην συνέχεια αρνιόταν πεισματικά να συναντηθεί μαζί του, ο πολιτικός ο οποίος δεν ξέρει πως διατηρούν ένα σωματείο στη ζωή, ο πολιτικός που δεν έχει κλάψει μέσα στη λάσπη γιατί έχασε η ομάδα του χωριού, ο ατσαλάκωτος που δεν έχει νιώσει την μυρωδιά των αποδυτηρίων και την έξαψη του αγώνα.

Ο πολιτικός που δεν έχει ονειρευτεί ποτέ να παίζει στον τελικό του CL, να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να το αποθεώνει όλο το γήπεδο, όπως όλοι μας είχαμε ονειρευτεί όταν ήμασταν παιδιά.

Αυτός ο άνθρωπος κουνάει το δάκτυλο, πετάει έξω από τα γήπεδα τις ομάδες , εξαφανίζει σωματεία και στερεί από το γιο μου, την κόρη σου, τα παιδιά μας το δικαίωμα στο όνειρο με πρόσχημα το μητρώο. Οκ κατάλαβα».

ΠΗΓΗ: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ