Νομός Χανίων

Χανιά: Η καλή συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βοήθησε στο να ξεπεραστεί ένα απαιτητικό καλοκαίρι

Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη. ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης.

Τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνο Δαδούδη, ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά με αφορμή των εορτασμών των Εισοδίων της Θεοτόκου και τον Ενόπλων Δυνάμεων, υποδέχθηκε στο γραφείο του πρόσφατα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τον συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών συνόδευσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, Πύραρχος, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, ενώ από την πλευρά του Δήμου, παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τσουπάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ο Δήμος Χανίων θωρακίστηκε σε τέτοιο βαθμό, που ένα απαιτητικό καλοκαίρι, όπως το φετινό, ξεπεράστηκε χωρίς προβλήματα.

Ο κ. Σημανδηράκης, με την ολοκλήρωση της συνάντησης, προσέφερε στον Συντονιστή τη δίτομη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου,, με την ευχή για κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ