Νομός Χανίων

Χανιά: Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό! Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων σε μία διοργάνωση

Οι φετινές γιορτές θα είναι μοναδικές στα Χανιά καθώς ανοίγει τις πόρτες του ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο χωριό, που αναμένεται να γίνει τόπος συνάντησης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων θα είναι στον εκθεσιακό χώρο της Αγυιάς! Πρόκειται για μια ξεχωριστή γιορτινή-πολυμορφική διοργάνωση που παρόμοια δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2021 έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν:

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θεματικό χωριό Αγίου Βασίλη, περίπτερα με είδη δώρων, παιχνίδια, φαγητό και φυσικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους (παγοδρόμιο, καρουζέλ, κλόουν, ξυλοπόδαρος, παραστάσεις τσίρκου, φιγούρες, παιδότοπος, τρενάκια, φουσκωτά, Cinema 9D) και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες!

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι καθημερινά από τις 12:00 το πρωί ως τις 12:00 το βράδυ.

Θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική από αναγνωρισμένους Κρητικούς καλλιτέχνες καθώς και μεγάλη εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης Κρητικής μουσικής, για την ημέρα των εγκαινίων.

Εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους μικρούς μας επισκέπτες θα πραγματοποιούνται καθημερινά με αποκορύφωμα τις παραμονές και ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!Το Χριστουγεννιάτικο χωριό “Τα Καρακατζόλια” ανοίγει στον εκθεσιακό χώρο της Αγυιάς την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Παγοδρόμιο, καρουζέλ, φουσκωτά, τρενάκι, τετραπλό τραμπολίνο, ροντέο, καρτς, αναρρίχηση και πολλά άλλα παιχνίδια, φαγητό, γλυκά, πολλή μουσική και χορός!
Ο μοναδικός Νίκος Καρκάνης θα μας διασκεδάσει από το μεσημέρι, θα χορέψει ο παραδοσιακός σύλλογος τα Σφακιά ενώ το απόγευμα στις 7 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Οι μουσικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με τους: 

12/12 Νίκος Καρκάνης
17/12 Μάνος Μαλαξιανάκης
18/12 Στέλιος Βαμβακάς
19/12 Στρατής Σκαράκης
26/12 Γιώργης Φρατζεσκάκης
1/1 Πέτρος Μαρούλης
2/1 Βαλεντίνο



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ