Νομός Χανίων

Χανιά: Ένοπλος ληστής εισέβαλλε σε διανυκτερεύον φαρμακείο και άρπαξε την είσπραξη από τον υπάλληλο

Με τον απόλυτο τρόμο ήρθε αντιμέτωπος ένας φαρμακοποιός στα Χανιά, όταν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/09) βρέθηκε μπροστά του ένας ένοπλος ληστής, μέσα στο διανυκτερεύον κατάστημά του, στην Πλατεία Δικαστηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εισέβαλε αιφνιδιαστικά στο φαρμακείο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Με το όπλο στο χέρι απαίτησε από τον υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις, δημιουργώντας κλίμα έντονου φόβου.

Ο φαρμακοποιός, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, υπάκουσε και παρέδωσε τα χρήματα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο δράστης άρπαξε το ποσό και τράπηκε σε φυγή, εξαφανιζόμενος στα στενά γύρω από την Πλατεία.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα και έχουν συλλέξει καταθέσεις, καθώς αναλύουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, με στόχο να ταυτοποιηθεί ο δράστης και να μπει τέλος στη δράση του.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από αντίστοιχες επιθέσεις, που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, εντείνοντας την ανησυχία επαγγελματιών και κατοίκων.





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ