Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κίσαμος: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τοπόλια

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Xανίων, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητές εργασίες που προβλέπονται από τη μελέτη κατασκευής του 2ου υποέργου Παράκαμψη Τοπολίων του έργου «Οδικός Άξονας Καλουδιανά – Τοπόλια – Μύλοι – Έλος – Βάθη – Χρυσοσκαλίτισσα», είναι απαραίτητη η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην επαρχιακή οδό Τοπόλια – Αïκυργιάννης – Καλάθενες, στη διασταύρωσή της με τη δημοτική οδό προς Τσουρουνιανά.

Η μελέτη προβλέπει στένωση λωρίδας για την διαδρομή Τοπόλια – Τσουρουνιανά και η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις θα διεξάγεται εκ περιτροπής με κατάλληλη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου, σύμφωνα με την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Επίσης προβλέπεται διακοπή κυκλοφορίας για την διαδρομή Τοπόλια – Αïκυργιάννης, και η κίνηση προς Αïκυργιάννη θα γίνεται από την επαρχιακή οδό Καλλεργιανά – Καλάθενες – Αïκυργιάννης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για 17 ημέρες, από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022. Θα εφαρμόζονται κατά την εκτέλεση των εργασιών και θα ισχύουν όλο το 24ωρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ