Νομός Χανίων

Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο ο Αρχιμαδρίτης Ιγνάτιος Χατζηνικολάου

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ο Αρχιμαδρίτης Ιγνάτιος Χατζηνικολάου, που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πολυγραφότατος ο π. Ιγνάτιος δημοσίευσε εκατοντάδες άρθρα σε τοπικές εφημερίδες με έναν ξεχωριστό τρόπο που κέντριζε το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Είχαμε την τιμή και τη χαρά να συνεργάζεται με την εφημερίδα μας από τις πρώτες μέρες της έκδοσης της. Επί 29 χρόνια δημοσίευσε πάμπολλα άρθρα για την Ορθοδοξία, για την Κίσαμο και τους ανθρώπους της.

Διακόνησε την Εκκλησία με ήθος και ευπρέπεια, ενώ διετέλεσε και εκπαιδευτικός στα Γυμνάσια Κισάμου και Κολυμπαρίου, τα οποία υπηρέτησε και ως διευθυντής.

Έχει βραβευτεί επανειλημμένα με χρυσό μετάλλιο από την Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, ενώ έγραψε πολλά βιβλία με θρησκευτικά – κοινωνικά θέματα.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψει στην τοπική κοινωνία, την εκκλησία, την εκπαίδευση αλλά και σε φίλους, γνωστούς  και μαθητές του απανταχού της γης.

Η εφημερίδα μας αποχαιρετά των εκλεκτό συνεργάτη της, ευχόμενη να πάρει τη θέση που του αξίζει στα ουράνια σκηνώματα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ