ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νομός Χανίων

Χανιά: Αυτοψία του δημάρχου Π. Σημαντηράκη στο ποδηλατοδρόμιο: “Νωρίτερα από τις προθεσμίες η παράδοση του έργου”

Την ικανοποίησή του για τον ρυθμό που «τρέχουν» οι εργασίες για αποκατάσταση του Ποδηλατοδρομίου του Δήμου Χανίων στα Καθιανά, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, κατά την αυτοψία του στο εμβληματικό αθλητικό έργο.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι, Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης και Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης, υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας που έχει εκτελεί το έργο.

Στις δηλώσεις, που ακολούθησαν μετά την αυτοψία στο σημείο, ο κ. Σημανδηράκης σημείωσε πως το έργο υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς και δήλωσε την αισιοδοξία του ότι θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2025, οπότε αναμένεται να παραδοθεί στη μεγάλη ποδηλατική οικογένεια των Χανίων και θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή των Καθιανών.

Αυτοψία του Π. Σημαντηράκη στο ποδηλατοδρόμιο του δήμου Χανίων: Νωρίτερα από τις προθεσμίες η παράδοση του έργου

Όπως ανέφερε ο μηχανικός της αναδόχου εταιρείας Δημήτρης Μπαλωμενάκης, «έχουν ολοκληρωθεί αρκετά σημαντικά βήματα με κυριότερο την επίστρωση της εξωτερικής πίστας»Σύμφωνα με τον κ. Μπαλωμενάκη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες της εσωτερικής τοιχοποιίας του κτηρίου με τη συνδρομή του Ολλανδού αρχιτέκτονα και διεθνούς κατασκευαστή ποδηλατικών πιστών, Sander Duma, ενώ σε αυτή τη φάση πραγματοποιούνται εργασίες στα υδραυλικά και ηλεκτρικά δίκτυα αλλά και στα δίκτυα αεραγωγών.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ