Νομός Χανίων

Χανιά: Ανακαινίστηκαν και επαναλειτουργούν οι τουαλέτες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Ενετικό Λιμάνι

Ολοκληρώθηκαν προ ημερών οι εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση των δημοτικών τουαλετών στην οδό Αφεντούλιεφ στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, από το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Χανίων.

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι δημοτικές τουαλέτες επαναλειτουργούν, με ολοκαίνουργια είδη υγιεινής και αυτοματοποιημένα μέσα, βρύσες και στεγνωτήρες χεριών με φωτοκύτταρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι τουαλέτες χωρίζονται σε δύο χώρους, για άνδρες και γυναίκες, όπου υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι για χρήση απόΑμεΑ (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες), ενώ το κτίριο είναι προσβάσιμο για όλους. Επιπλέον, στους χώρους υπάρχουν εγκαταστάσεις ντουζ για όποιον το επιθυμεί.

ΟΠρόεδρος τουΔημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλης Κοτσιφάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η πρωτοβουλία μας για την ανακαίνιση των δημοτικών τουαλετών στο Ενετικό Λιμάνι αποτελούσε προτεραιότητα, για τον τρόπο που θέλουμε να διαχειριζόμαστε τον δημόσιο χώρο. Με υπερσύγχρονα μέσα και πρώτης ποιότητας υλικά, ο χώρος πλέον υποδέχεται πολίτες και επισκέπτες.Στόχος μας είναι να φροντίσουμε ο χώρος να παραμείνει σε άριστη κατάσταση», ανέφερε ο κ. Κοτσιφάκης.