Νομός Χανίων

Άρης Παπαδογιάννης : Το Γιαλί Τζαμί να γίνει κέντρο-γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων!

Επαναφέρει την πρόταση του να γίνει το Γιαλί Τζαμί κέντρο-γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων ο ‘Αρης Παπαδογιάννης.
Συγκεκριμένα η πρόταση του κ.Παπαδογιάννη:
Έντονη είναι η συζήτηση το τελευταίο διάστημα σχετικά με το καθεστώς διαχείρισης του Τεμένους Κιουτσούκ Χασάν, γνωστό και ως Γιαλί Τζαμί, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, μετά την πρόθεση – πρόταση του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, η διαχείριση του χώρου να περάσει από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, εξ ολοκλήρου, στην Δημοτική Πινακοθήκη.
Με αφορμή και την καταψήφιση της πρότασης του κ. Σημανδηράκη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων την 1η Οκτωβρίου 2019, επαναφέρουμε την πρότασή μας για την στέγαση και την φιλοξενία στο εν λόγω κτίριο ενός Κέντρου – Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χανίων, το οποίο θα σχεδιάζει και θα εισηγείται δράσεις τόσο για την ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού όσο και την αναβάθμιση των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού.
Θεωρούμε ότι η λειτουργία ενός Κέντρου – Γραφείου Τουρισμού στην καρδιά του Ενετικού Λιμανιού μας, που αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης επισκεπτών του Δήμου και του Νομού μας γενικότερα, με την φιλοξενία, παράλληλα, στον χώρο, ποιοτικών τουριστικών εκθέσεων, θα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην προβολή του Δήμου μας, σε μία εποχή που ο ανταγωνισμός με άλλες τουριστικούς προορισμούς, ολοένα και αυξάνεται.
Άρης Παπαδογιάννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ