ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχιεπισκοπή Κρήτης: Δώρο αγάπης σε όλα τα παιδιά ένα παραμύθι που υμνεί την προσευχή

Ένα όμορφο και διδακτικό παραμύθι με τίτλο «Η μικρή Αστερίνα και το τέλος του Κορωνοϊούλη», το οποίο φέρει την υπογραφή της δημοσιογράφου Μάρας Μπέκα, αποτελεί ευγενική χορηγία των εκδόσεων «Υδροπλάνο» και απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής – προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Το παραμύθι αυτό, μέσα από τις πολύχρωμες σελίδες του, φανερώνει τη μεγάλη δύναμη της προσευχής και ταυτόχρονα αποτελεί ένα δώρο αγάπης προς τα μικρά παιδιά από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Αστερίνα είναι ένα μικρό κοριτσάκι που αγαπά πολύ την προσευχή. Οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού σε γνωστούς και φίλους τη στεναχωρούν πολύ. Με τη βοήθεια ενός αγγέλου καταφέρνουν να φτιάξουν μαζί το σωστό φίλτρο της θεραπείας ενάντια στον ιό. Άραγε η ευχή της για την σωτηρία όλου του κόσμου θα πραγματοποιηθεί; Για να δούμε!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μάρα Μπέκα είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, με μεγάλη αγάπη στα παιδιά. «Η μικρή Αστερίνα και το τέλος του Κορωνοϊούλη» είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια στο κόσμο των παραμυθιών. Η ίδια είναι ιδρύτρια του διαδραστικού και ενημερωτικού portal για τα παιδιά (www. zerotoeighteen.gr) για θέματα που αφορούν γονείς και παιδιά από 0-18 ετών.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης προσκαλεί όσους παιδικούς σταθμούς, δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία επιθυμούν να προμηθευτούν το παραμύθι, το οποίο διανέμεται δωρεάν, να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 08:30΄ έως και τις 13:15΄, στα τηλέφωνα 2810 335840-9 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση iak@iak.gr.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ