ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Κισαμιτών Αττικής

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Απολογιστική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 10.30 πρωινή έως 4.30 μ.μ., στην αίθουσα της Μακεδονικής Εστίας (Νοταρά 8-10, 4ος όροφος), πάνω από τα γραφεία του Συλλόγου μας (τηλ. 2103824556)

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

2. Έκθεση για την οικονομική διαχείριση από την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι την 4.30 απογευματινή ώρα, αλλά επειδή η αίθουσα της Μακεδονικής Εστίας μας παραχωρείται μέχρι τις 3.30 μ.μ., η ψηφοφορία θα συνεχιστεί στο γραφείο του Συλλόγου μας (β’ όροφος).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, εφόσον έχουν τακτοποιηθεί ταμιακά με την εξόφληση των συνδρομών των δύο τελευταίων ετών. Η εξόφληση μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.

Σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 30), όποιο  μέλος θέλει να είναι υποψήφιο για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. καταθέτει έγγραφη αίτηση υποψηφιότητας τέσσερις ημέρες πριν την Γ.Σ., δηλαδή μέχρι 10 Νοεμβρίου και ώρα 10 μ.μ.

Προ διευκόλυνση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση υποψηφιότητας στο fax 210 – 3803490 ή να την καταθέσουν στο γραφείο του Συλλόγου που θα είναι ανοικτό την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου (ώρες 3 – 4.30 μ.μ.)

Καλούμε όλους τους Κισαμίτες της Αττικής να έλθουν να πλαισιώσουν τον Σύλλογο, να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία και τους προτρέπουμε να θέσουν υποψηφιότητα. Το καταστατικό παρέχει σε όλους τους Κισαμίτες της Αττικής το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Η παρουσία και η συμμετοχή σας, δικαιώνει τις προσπάθειές  μας και δίνει δύναμη για συνέχεια στην εξέλιξη του Συλλόγου. Η συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο επίσης δίνει πνοή ανανέωσης και ενίσχυσης του Δ.Σ.

Οι Κισαμίτες έχουμε το Σύλλογό μας, έναν Σύλλογο με μακρόχρονη ιστορία, τον οποίο πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό και δυνατό για να συνεχίσει την παρουσία του. Είναι η συνέχεια της Κισάμου στην Αττική, είναι η ευκαιρία να συναντιούνται οι παλιοί και να γνωρίζονται μεταξύ τους οι πιο νέοι συντοπίτες μας. Μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου μας, η ψυχή μας μένει κοντά στον τόπο της καταγωγής μας και οι αξίες του, τα ήθη και τα έθιμα παραμένουν ζωντανά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει απαρτία (σ’ αυτό διευκολύνει και το καταστατικό) και δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής Γενικής Συνέλευσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία τα μέλη του Δ.Σ. και ο Πρόεδρος είναι στην διάθεσή σας.

Σας περιμένουμε όλους… ΕΛΑΤΕ!!! Και θα χαρούμε να έχουμε καινούργια μέλη τα παιδιά σας.

Για το Δ.Σ.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ