Νομός Χανίων

Ανατροπή στην υπόθεση Βαλυράκη – Βίντεο δείχνει επιθετικές ενέργειες σκάφους κατά του πρώην Υπουργού

Η υπόθεση του θανάτου του Βαλυράκη παίρνει νέα τροπή μετά την κατάθεση ενός βίντεο που «αποκρυπτογράφησε» τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Το βίντεο αυτό είχε προβληθεί σε δελτία ειδήσεων τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Σήφης είχε βρεθεί νεκρός στο Πεζονήσι της Ερέτριας, αλλά στην εικόνα δεν φαινόταν με ευκρίνεια εάν υπήρχε και άλλο σκάφος στην επίμαχη περιοχή.

«Το βίντεο υπάρχει ήδη στη δικογραφία και δείχνει την ώρα που το φουσκωτό σκάφος του Βαλυράκη βρισκόταν στα ανοιχτά. Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας το αποκρυπτογράφησε, το “καθάρισε” με αποτέλεσμα να φανεί πλέον καθαρά ότι πλησίον του φουσκωτού του Βαλυράκη υπάρχει και ένα άλλο σκάφος που το προσεγγίζει και πραγματοποιεί κυκλικές κινήσεις, δημιουργώντας μεγάλο κυματισμό. Δυστυχώς, δεν διακρίνονται τα στοιχεία του αλιευτικού, αλλά και μόνο η ύπαρξή του και οι επιθετικές ενέργειες που πραγματοποιεί ανατρέπουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και ενισχύουν τον ισχυρισμό μας ότι πρόκειται περί δολοφονίας», λέει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Παπαδάκης.

 

Πηγη : www.nassosblog.gr