Γεύση - Ψυχαγωγία

Αλλαγές στον «Σασμό» τον Ιούνιο – Ποιες μέρες θα παίζεται

Ανατροπές στο πρόγραμμα του Alpha έρχονται στην εκπνοή της σεζόν λόγω… Εθνικής. Καθώς ο “Σασμός” πλησιάζει προς το μεγάλο φινάλε της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου, η δημοφιλής σειρά θα αλλάξει ημέρες μετάδοσης για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καναλιού που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Από την Πέμπτη 2 Ιουνίου ξεκινά στον Alpha η live μετάδοση των αγώνων της Εθνικής, στο πλαίσιο της διεθνούς διοργάνωσης της UEFA Nations League, που θα πάρει τη θέση του «Σασμού». Θα μειωθούν τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τα τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα για τον «Σασμό», που μπαίνει στην τελική ευθεία για το φινάλε στις αρχές Ιουλίου.

Οι αγώνες της Εθνικής θα καταλάβουν την prime time της Πέμπτης (21:45) και της Κυριακής, αφήνοντας μικρά περιθώρια ελιγμού για το κανάλι. Παρότι υπάρχει περιθώριο για… μισό επεισόδιο, κάτι που επιλέγει το Mega για τη «Γη της ελιάς» τις Τετάρτες που έχει Champions League, ο Alpha αποφάσισε να μη μεταδώσει «κομμένο» επεισόδιο του «Σασμού» τις Πέμπτες, αλλά να το μεταφέρει άλλη ημέρα.

Ετσι, το επεισόδιο-φινάλε κάθε εβδομάδας του «Σασμού» θα μεταφερθεί από την Πέμπτη στην prime time της Παρασκευής, ενώ η σειρά θα παραμείνει κανονικά στην ώρα της κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Οι αγώνες της Εθνικής τις Πέμπτες «εκτοπίζουν» και τη νέα σειρά του Alpha «Ψέματα», για την οποία, επίσης, αναζητείται νέα ημέρα μετάδοσης, με πιθανότερη την Παρασκευή, αμέσως μετά τον «Σασμό».

Τον Ιούνιο θα μεταδοθούν συνολικά 4 αγώνες της Εθνικής (από τις 2 έως τις 12 Ιουνίου), ενώ άλλα δύο ματς έρχονται τον Σεπτέμβριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ