ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα σπάνιο της εθνική μας σταρ!

Η Aλίκη Βουγιουκλάκη λάτρευε να περνά τα καλοκαίρια της στο εξοχικό της στο Θεολόγο. Εκεί ξεκουραζόταν από την σκληρή δουλειά στο θέατρο και τον κινηματογράφο και περνούσε μοναδικές ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά της αλλά και με τους αγαπημένους της φίλους.

Ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, δημοσίευσε σήμερα στο επίσημο προφίλ της εθνικής μας σταρ στο Instagram, ένα βίντεο που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και δείχνει την Αλίκη να χορεύει με χάρη και νάζι στα γενέθλια της μητέρα της Έμυς.

«Αδημοσιευτο βίντεο από το προσωπικό μου αρχείο, με την μητέρα μου να διασκεδάζει στον αγαπημένο της Θεολογο στα γενέθλια της γιαγιάς μου Εμυς, τον Αύγουστο του 1988» έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κάτω από το βίντεο ντοκουμέντο!

Η μητέρα της Αλίκης είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της και λάτρευε η μια την άλλη. Η Έμυ Βουγιουκλάκη είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για την κόρη της:

«Με την κόρη μου είμαστε δυο αγαπημένες φίλες. Αγαπάει την οικογένειά της με μια αγάπη που με κάνει να είμαι ευτυχισμένη. Κι αν αντέδρασα στα πρώτα της βήματα, το έκανα γιατί την αγαπούσα και γιατί ο δρόμος του καλλιτέχνη έχει λίγα τριαντάφυλλα και πολλά αγκάθια. Καταλάβαινα όμως πως θα έμενε πικραμένη σε όλη της την ζωή, αν δεν την άφηνα να περάσει σ’ αυτόν τον δρόμο.

Την είδα σαν ηθοποιό στο πρώτο της έργο στο «Εθνικό». Ήταν ο «Κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου. Εκεί έκλαψα, εκαμάρωσα και… συμμάχησα με την κόρη μου. Τη βραδιά εκείνη απεφάσισα να βοηθήσω όσο και όπως μπορούσα την Αλίκη»

#pgnews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ