Γεύση - Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας αναμένονται συναρπαστικά και με μεγάλες ανατροπές, που θα αλλάξουν πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα για την εξέλιξη των ιστοριών όλων των αγαπημένων χαρακτήρων του Διαφανίου…

Δεύτερα 8 Φεβρουαρίου – Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 88

Ο Ματθαίος εμφανίζεται στον εισαγγελέα αλλά η κατάθεσή του θα τα αλλάξει όλα. Ο Βόσκαρης θα κληθεί να απολογηθεί και θα ψάξει τρόπο να τη γλιτώσει. Την ίδια στιγμή, ο Γραμματικός προσπαθεί να μαζέψει τις καταθέσεις που θα τον στείλουν στη φυλακή. Η Ασημίνα προσπαθεί να πλησιάσει τη Δρόσω, κάτι που κάνει έξαλλη τη Μυρσίνη. Η Ουρανία προχωράει με το επιχειρηματικό της εγχείρημα αλλά ο Κυριάκος αντιδρά έντονα. Ο Μελέτης πολιορκείται από τη Ζωρζέτ, αλλά πάντα στο μυαλό του είναι η Πηνελόπη. Ελένη και Ανέτ δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη, ενώ ένας κρυφός γάμος αναστατώνει τους κατοίκους του χωριού.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου – Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 89
Η Σοφούλα και ο Βόσκαρης έχουν εξαφανιστεί και το Διαφάνι είναι ανάστατο. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται ότι ο Νικηφόρος και ο Δούκας στήνουν παγίδα στον Συνεταιρισμό και αποφασίζει να τους ξεσκεπάσει. Ο δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή αποκαλύπτεται σε πρόσωπο που δεν έπρεπε. Μελέτης και Ζωρζέτ έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το καλημέρα στη σχέση τους. Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα σχέδια του Δούκα για εκείνη και παθαίνει σοκ. Ο Λάμπρος και η Ελένη, πληροφορούνται από τον Γραμματικό μια εξέλιξη που τα ανατρέπει όλα.
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου – Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 90
Ο Δούκας θέλει διαζύγιο, αλλά η Μυρσίνη δεν το δέχεται και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Ο Νικηφόρος γίνεται «αφεντικό» του συνεταιρισμού και ο Μιλτιάδης αντιδρά στο γεγονός ότι οι υπόλοιποι δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις του. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω προσπαθούν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο Βόσκαρης πληροφορείται ότι θα δικαστεί και ξεσπά άγρια στη Σοφούλα, η οποία όμως δεν δέχεται τη βοήθεια του Άγγελου. Ο Μελέτης προσπαθεί να απομακρύνει τη Ζωρζέτ, ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να μιλήσει στην αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να το κάνει κρυφά. Η Ελένη έχει τη στήριξη όλων και θέλει να τελειώνει με τον Βόσκαρη. Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά ένας καυγάς με τον Μελέτη θα φέρει στην επιφάνεια τις δυσάρεστες μνήμες όλων. Ο Νικηφόρος παρουσιάζει τη σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη στα μέλη του Συνεταιρισμού.
Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου – Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 91
Οι πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου αποκαλύπτονται στα μέλη τη Συνεταιρισμού. Παρά τις αντιρρήσεις τους, εκείνος υπογράφει τη συμφωνία που ήθελε. Το σπίτι των Σεβαστών συνταράσσεται από το διαζύγιο Δούκα – Μυρσίνης. Όλοι ψάχνουν το γιατί και προσπαθούν να αλλάξουν τη γνώμη του Δούκα που έχει «κλειδώσει» στην απόφασή του. Μια απειλή του Βόσκαρη, όμως, μπορεί να τους ενώσει και πάλι. ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως το περιστατικό με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο. Το Διαφάνι μαθαίνει όσα πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη στη φυλακή και προκαλείται μεγάλη αναταραχή. Ο Θέμελης δίνει ένα γερό χτύπημα στην ψυχολογία του Μελέτη χρησιμοποιώντας τη Δόμνα. Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δόσω να δει τον μικρό Σέργιο, την ώρα που η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαδούρου να τα βρει με τον άνδρα της ο οποίος αναμένεται να αντιδράσει απέναντι στον Βόσκαρη και να φέρει νέες ανατροπέςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ