Δήμος Κισάμου Διάφορα

Θοδωρής Σταθάκης : Θέση για όσα συμβαίνουν στον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου πήρε ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου

Θέση για όσα συμβαίνουν στον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου πήρε ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου, Θοδωρής Σταθάκης.
Αναλυτικά η ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό, εάν πρέπει να πάρω δημόσια θέση για τα τελευταία τεκταινόμενα σε σχέση με τον, Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισσάμου ( ΝΕΣΚ), αποφάσισα να διατυπώσω την άποψη μου, με την θεσμική ιδιότητα που έχω, μιας και επιχειρηματίας δεν είμαι.
Συνεργάστηκα ( άποψη μου), θεωρώ άψογα και με τους δύο προέδρους του ΝΕΣΚ , παρόλο που βρισκόταν και οι δύο, σε διαφορετική δημοτική πολιτική παράταξη.
Στήριξα και εγώ (γιατί το πίστευα), το 2014 ,την συνέχιση λειτουργίας του ΝΕΣΚ υπό την προεδρία του κ. Αννουσάκη.
Συνεργαστήκαμε και στην συνέχεια και με τον κ. Πατεράκη και ιδιαίτερα για την υλοποίηση του “Open mall “, παρόλο που ξανά και πάλι ήταν δημοτικά, απέναντι.
Όλα αυτά τα αναφέρω, όχι για ανασκόπηση, αλλά για να τονίζω ακράδαντα την πεποίθηση και άποψη μου για την ύπαρξη και λειτουργία, του συνδικαλιστικού οργάνου του Εμπορικού κόσμου της Κισσάμου.
Δεν το κρύβω ότι ένιωσα θλίψη και απογοήτευση ( όπως πιστεύω παρά πολλοί άλλοι), από αυτά που διάβασα, σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
Με αφορμή όμως αυτά και απόψεις που γράφτηκαν ή που συζητιούνται, αλλά δεν διατυπώνονται δημόσια, αποφάσισα να πάρω θέση ξεκάθαρη, όπως το κάνω μέχρι σήμερα.
Η “ναρκοθέτηση” λειτουργίας κάθε συνδικαλιστικού σωματείου γίνεται όταν τα πρόσωπα που απαρτίζουν( ή διεκδικούν θέση), το διοικητικό συμβούλιο, έχουν ή τους ” μπαίνουν” ιδέες, για άλλα αξιώματα, πολιτικά ή δημοτικά και προσπαθούν παράλληλα να ικανοποιήσουν και τα με και τα δε.
Οπότε ελπίζω να γίνεται αντιληπτό από πότε ξεκίνησε η “λάθος” πορεία λειτουργίας του ΝΕΣΚ. Εύχομαι η παραίτηση του προέδρου κ. Πατεράκη και η ανασύνθεση του συμβουλίου, να οδηγήσει τα υπάρχοντα μέλη, αλλά και τα νέα, που θα προκύψουν στις νέες εκλογικές διαδικασίες, να έχουν ως μοναδικό μέλημα, την εξυπηρέτηση των μελών του εμπορικού κόσμου και την ανάπτυξη του δήμου μας.
Να συνεργάζονται και να στηρίζουν, με την εκάστοτε δημοτική και κυβερνητική αρχή, στα θετικά, να αντιδρούν και να καυτηριάζουν τα αρνητικά και εφόσον έχουν “βλέψεις” για κάτι “άλλο”, να έχουν το ανάλογο θάρρος, να πράττουν αυτό που πρέπει.
Εάν δεν γίνει αυτό, τότε είναι προδιαγεγραμμένο το τέλος και του δεύτερου εγχειρήματος λειτουργίας, Εμπορικού Συλλόγου στην Κίσσαμο.
Δεν πρέπει να το ζήσουμε αυτό, στο χέρι του Δ.Σ ,των μελών του εμπορικού κόσμου του δήμου και όλων με την στάση μας να το αποτρέψουμε.




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ