Σήμερα 9 Ιουλίου 2026 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, πραγματοποίησαν εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων κ. ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ Παναγιώτη, Αντιδήμαρχο Χανίων κ. ΑΛΟΓΛΟΥ Αναστάσιο και Αντιδήμαρχο Χανίων κ. ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ Ιωάννη, στο Δημαρχείο Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης, τα οποία σχετίζονται άμεσα με τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα τα οποία προκύπτουν κατά την περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και παραγωγικών αντίστοιχα, κάνοντας προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε η αναγκαιότητα άμεσης επέμβασης εκ μέρους του Δήμου κατά την αποκατάσταση ζημιών στο οδόστρωμα, οι οποίες είτε γίνονται αντιληπτές από τα πληρώματα των περιπολικών, είτε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούν το Κέντρο Ρ/Τ «100» προς ενημέρωση της Υπηρεσίας μας.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων ζητήσαμε από τον Δήμαρχο Χανίων, τη συμβολή του για την πραγματοποίηση καλοκαιρινού camp απασχόλησης των τέκνων των συναδέλφων μας σε πρωτοβάθμια σχολική μονάδα του Δήμου Χανίων, πλησίον του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2027. Στην πρόταση αυτή ο Δήμαρχος Χανίων υπήρξε απόλυτα σύμφωνος και ζήτησε την κατάθεση σχετικής πρότασης εκ μέρους της Ένωσής μας, ενέργεια η οποία θα γίνει άμεσα. Παράλληλα από την Ένωσή μας, ζητήθηκαν ενέργειες εκ μέρους του Δήμου Χανίων, οι οποίες θα βελτιώσουν την υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας.
Η συνάντηση τόσο με τον Δήμαρχο Χανίων, όσο και με τους Αντιδημάρχους, έγινε σε εποικοδομητική βάση και ευχαριστούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Χανίων, για τη θετική του στάση στα ζητήματα που θέσαμε προς επίλυση.
To Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

















