Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στα Χανιά ο αδόκητος θάνατος της 41χρονης Άννας Λειψάκη, κόρης του πρώην αντιδημάρχου Χανίων και πρώην προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρη Λειψάκη.
Η είδηση της πρόωρης απώλειάς της βύθισε στη θλίψη την οικογένειά της, συγγενείς, φίλους, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, καθώς η Άννα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους τη γνώριζαν. Πάντα χαμογελαστή και ιδιαίτερα κοινωνική, ξεχώριζε για τον χαρακτήρα και την παρουσία της.
Στο πένθος έχει βυθιστεί και ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, καθώς εκτός από κόρη του πρώην προέδρου του Ομίλου, ήταν και αδελφή του προπονητή του ΝΟΧ, Σεμπάστιαν Λειψάκη.
Το τελευταίο αντίο στην Άννα θα πουν συγγενείς και φίλοι την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Χανίων, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ταφή στο κοιμητήριο του ναού.

















