Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (09/04-19:30,Novasports 4) στη Σόφια με την Χάποελ Τελ Αβίβ για την 37η αγωνιστική της Euroleague με τζάμπολ στις 19:30.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, «αγκάλιασαν» το πλεονέκτημα έδρας στα play off και στοχεύουν και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της regular season, για την οποία είναι και το μεγάλο φαβορί.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αρκετές απουσίες καθώς θα λείψουν οι Εβάν Φουρνιέ, Μόντε Μόρις, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ταϊρίκ Τζόουνς.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με άνεση της Φενέρ και θέλει τη νίκη πάση θυσία ώστε να προλάβει το τρένο της τετράδας.
Κρίσιμο ματς στη Βαλένθια για τον Παναθηναϊκό
O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (09/04) την Βαλένθια στην Ισπανία για την 37η αγωνιστική της Euroleague με τζάμπολ στις 21:45 και τηλεοπτική μετάδοση από τη Novasports Prime.
Οι «πράσινοι» μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα με σκορ 79-93, στρέφονται στο ματς με τη Βαλένθια και στοχεύουν στη νίκη για να αποφύγουν την διαδικασία των play in ενώ είναι ανοικτή ακόμα και η είσοδος στην τετράδα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Ο Εργκίν Άταμαν δεν θα έχει για ένα ακόμα ματς τους Ρογκαβόπουλο, Σαμοντούροφ και Τολιόπουλο.

















