Γεύση - Ψυχαγωγία

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τους πάντες για τη μεταστροφή του, όμως δυσπιστούν

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης δραματικής σειράς του ALPHA “Άγιος Έρωτας“.

Επεισόδιο 54 | Πέμπτη 22 Ιανουαρίου | 21:00 

Η Σοφία στο ψυχιατρείο βασανίζεται από εφιάλτες, προκαλώντας την προσοχή της Κικής, η οποία φαίνεται να κρύβει κάτι για τον Παύλο.

Ο Παύλος, εμφανώς αλλαγμένος, προσπαθεί να πείσει τον Νικόλαο για τη μετάνοιά του, όμως εκείνος αμφιβάλλει.

Την ίδια δυσπιστία μοιράζονται και ο Κυριάκος με τη Θάλεια και τον Αντρέα, που υποπτεύονται πως πίσω από αυτήν τη μεταστροφή κρύβεται κάποιο νέο ύπουλο σχέδιο.

Παράλληλα, η Δέσποινα βρίσκεται μπροστά σε ένα απρόσμενο δίλημμα, όταν ο Παύλος της προτείνει να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του σχολείου.

Ο Κυριάκος αρχίζει να προβληματίζεται έντονα για τη «φιλία» της Ελένης και της Άννας.

Από την άλλη, ο Πέτρος εξαγριώνεται με τη Χλόη όταν εκείνη φεύγει απροειδοποίητα από το σπίτι.

Η Χλόη, απελπισμένη από την απόρριψη της Ελευθερίας, καταρρέει στην αγκαλιά του Νικόλαου.

Στο μεταξύ, στον οίκο ανοχής, η Αγγέλα και οι υπόλοιπες δραπέτισσες αιφνιδιάζονται από την ξαφνική επίσκεψη του Νικηφόρου.

Την ίδια ώρα στη φυλακή, ο Χάρης αποκαλύπτει στη Χριστίνα ότι η Αναστασία δεν μπορεί πια να αποκτήσει παιδιά μετά το ατύχημά της, όμως εκείνη βρίσκει μια αναπάντεχη λύση στο πρόβλημά του.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ