Νομός Χανίων

Χανιά: Κανένα ίχνος ζωής από τον 33χρονο Αλέξη – 17η μέρα αγωνίας για την οικογένειά του

Δεκαεπτά ημέρες χωρίς κανένα σημάδι ζωής συμπληρώνονται για τον 33χρονο γιατρό, Αλέξη Τσικόπουλο, με το μυστήριο της εξαφάνισής του στην Κρήτη να παραμένει άλυτο και την αγωνία της οικογένειάς του να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Ο ειδικευόμενος γιατρός του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου έχει χαθεί από τις 7 Δεκεμβρίου.

Λίγο πριν εξαφανιστεί, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας ότι δεν ήταν καλά και ζητώντας του να κατέβει στην Κρήτη.

Ωστόσο, πριν προλάβει να φτάσει, τα ίχνη του 33χρονου είχαν ήδη χαθεί.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα Χανίων, ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης, στοιχείο που ενισχύει το σενάριο ότι ο Αλέξης εγκατέλειψε το όχημα και συνέχισε πεζός, χωρίς όμως να έχει καταγραφεί έκτοτε καμία κίνηση ή μαρτυρία.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν Aστυνομικές Δυνάμεις, η Πυροσβεστική, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, καθώς και drone για εναέρια επιτήρηση δύσβατων σημείων.

 

 

Πηγή: ekriti.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ