Υλικά για τη σπιτική Nutella χωρίς ζάχαρη
180 γραμμάρια καυτό νερό
4 κουταλιές της σούπας μέλι (ή σιρόπι αγαύης/φρουκτόζης)
Προαιρετικά: 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας ή φουντουκόπαστα
Οδηγίες παρασκευής
2. Πρόσθεσε το καυτό νερό και ανακάτεψε καλά με σύρμα ή μίξερ χειρός.
3. Ρίξε το μέλι και συνέχισε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει λεία κρέμα.
4. Αν θες έξτρα άρωμα ή γεύση, πρόσθεσε λίγη βανίλια ή φουντούκι.
5. Μετάγγισέ την πραλίνα σε αποστειρωμένο βαζάκι και αποθήκευσέ την στο ψυγείο για έως 1 εβδομάδα.
Tips αποθήκευσης & σερβιρίσματος
*Σερβίρεται σε ψωμί, pancakes, μπανάνα, κρέπες ή ακόμα και σκέτη με κουταλάκι!






















