Για πρώτη φορά, το καλοκαίρι του 2025, το Atlantica Kalliston Resort παρουσιάζει το «Taste Greece», μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή τριών κορυφαίων σεφ. Με στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, το «Taste Greece», είναι ένα event που ενώνει την παράδοση με τη δημιουργικότητα, μέσα από τρία ξεχωριστά δείπνα υψηλής γαστρονομίας.

Μετά από δύο επιτυχημένες χρόνιες διοργάνωσης στο Atlantica Imperial Resort στη Ρόδο, φέτος, οι τρεις καταξιωμένοι Έλληνες σεφ με διεθνή αναγνώριση κάνουν στάση στα Χάνια και υπογράφουν τρία μοναδικά δείπνα υψηλής γαστρονομίας στο εστιατόριο «Glaros Greek Restaurant» του Atlantica Kalliston Resort.

Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά στις 25 Ιουλίου με τον Ασημάκη Χανιώτη, τον νεότερο Έλληνα σεφ με αστέρι Michelin στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος τίμα την ελληνική γη και θάλασσα μέσα από ένα μενού που ξεχειλίζει χαρακτήρα. Ακολουθεί στις 22 Αυγούστου ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, βραβευμένος με αστέρι Michelin, ο οποίος παρουσιάζει ένα μενού γεμάτο συναίσθημά και φαντασία. Η εμπειρία κορυφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου με τον Γκίκα Ξενάκη, κάτοχο αστεριού FNL και Χρυσού Σκούφου, με ένα δείπνο βαθιά ελληνικό αλλά και απροσδόκητα σύγχρονο.

Κάθε βραδιά υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη γεύσεις και άρωμα Ελλάδας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες ανά βραδιά και η έγκαιρη κράτηση συνιστάται.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Atlantica Kalliston Resort στο τηλέφωνο +30 28210 34400.























