Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: Εορτασμός επετείου 28ης Οκτωβρίου

Ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου 28ης Οκτωβρίου:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

*Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα εκπαιδευτήρια του Δήμου μας με ευθύνη των Διευθυντών και των Προϊσταμένων των σχολείων.

*Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από αντιπροσωπείες μαθητών με επικεφαλής τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

5 μ.μ.: Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

6.30 π.μ.: Η Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου και χορωδία από κατοίκους της πόλης, θα τραγουδήσουν το Εωθινόν στην πόλη της Κισάμου. Όσοι κάτοικοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Εωθινόν να βρίσκονται ώρα 6.30 π.μ. στο Δημαρχείο Κισάμου.

7 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

7-10 π.μ.: Όρθρος, Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

10:15 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό, θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και ομιλία για τη σημασία της επετείου από τον κ . Αντώνιο Τσαλαπάκη, εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου.

11:45 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην πλατεία Τζανακάκη, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου.

12 μ.: Παρέλαση τμημάτων μαθητών, συλλόγων και σωματείων στην οδό Σκαλίδη, παρουσία των αρχών της πόλης. Την παρέλαση θα συνοδεύσει  η Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου.

ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ: Ερυθρός Σταυρός, Παραδοσιακά, Χορευτικά συγκροτήματα, Ακαδημία Π.Γ.Σ Κισαμικός, Θύελλα Καλαθενών, Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, Δημοτικό Σχολείο Δραπανιά, Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου, Δημοτικό Σχολείο Έλος, Νηπιαγωγείο Έλους, 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικά Σχολεία Κισάμου, 1ο και 2ο Γυμνάσιο Κισάμου, Γενικό Λύκειο Κισάμου, ΕΠΑΛ Κισάμου.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Μιχάλης Μπατουδάκης, διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου

Τη Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός κ. Σπύρος Κουτσογιαννάκης.

 




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ