Γεύση - Ψυχαγωγία ΚΡΗΤΗ

Σασμός: Η σειρά που ΔΕΝ γυρίστηκε στην Κρήτη

Σαρώνει φέτος στην τηλεθέαση η σειρά “Σασμός” του  Alpha που… υποτίθεται έχει γυριστεί στην Κρήτη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που συμμετάσχουν στη σειρά δεν έχουν κατέβει καν στο νησί, αφού όλα σχεδόν τα γυρίσματα γίνονται στην… Αθήνα! Όχι μόνο τα εσωτερικά γυρίσματα, αλλά και τα εξωτερικά που πραγματοποιούνται πέριξ της Αττικής.

Τα μοναδικά γυρίσματα που έχουν γίνει στην Κρήτη είναι εκείνα στο παλιό λιμάνι των Χανίων και του Ρεθύμνου, αλλά και στην πόλη του Ηρακλείου με λίγους από τους πρωταγωνιστές.

Βέβαια, το εξαιρετικό μοντάζ της σειράς είναι αυτό που… παραπλανεί τους τηλεθεατές στο να πιστεύουν πως όλα τα γυρίσματα γίνονται στην Κρήτη. Τα γενικά πλάνα από το παλιό λιμάνι και τα δικαστήρια των Χανίων, το παλιό λιμάνι του Ρεθύμνου και την παραλιακή ζώνη του Ηρακλείου, που εναλάσσονται πριν τις σκηνές της σειράς, μπορεί να παραπέμπουν στην Κρήτη, όμως όλες σχεδόν οι επόμενες σκηνές:στα σπίτια των πρωταγωνιστών, στο σιδεράδικο των Σταματάκηδων, στο καφενείο, στις φυλακές, στο δικαστήριο κλπ., ακόμη και σε σκηνές που έχουν γυριστεί σε ελαιώνες και παραλίες, ουδεμία σχέση έχουν με Κρήτη! Και είναι κάτι φυσιολογικό για ελληνικές σειρές καθώς με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται τεράστια ποσά από την παραγωγή (έξοδα μετακίνησης ηθοποιών, συνεργείων κ.α.)

Όπως και να έχει η σειρά πρωταγωνιστεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν και το μοντάζ της παίρνει άριστα!

Στο Πόρτο Ράφτη γυρίστηκαν οι σκηνές δίπλα στη θάλασσα με τον Αντώνη και την Μαρίνα
Σε στούντιο γυρίζονται οι σκηνές μέσα από τη φυλακή
Κάπου στην… Αθήνα και το καφενείο του χωριού!
Σε στούντιο έγιναν και τα γυρίσματα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Το εξωτερικό πλάνο από τα Δικαστήρια Χανίων, απλά ξεγελά όσους δεν γνωρίζουν τον εσωτερικό χώρο

neoiorizontes.gr




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ