Νομός Χανίων

Η Αστυνομία της Κρήτης και το στοίχημα που κερδήθηκε

Αυτό που κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά μέσα μία μόνο εβδομάδα αποτελεί έναν ακόμη άθλο. Ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton ήταν στοίχημα για τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση. Ένα στοίχημα που κερδήθηκε για να ηρεμήσει και η ψυχή του θύματος αλλά και η οικογένεια που θρηνεί.

Θα βρεθεί κάποιος να πει ότι οι αστυνομικοί έκαναν απλώς της δουλειά τους. Σωστά, έτσι είναι. Και την κάνουν καλά και με μεγάλο επαγγελματισμό, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν καθημερινά. ]

Η εξιχνίαση της υπόθεσης δείχνει για ακόμη μία φορά ότι η Αστυνομία της Κρήτης δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες. Πέφτει στη μάχη των ερευνών και βρίσκει την άκρη. Όπως έκανε στην απαγωγή Λεμπιδάκη, στη δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης στη Ζήρο Σητείας, όπως έκανε και σε άλλες δύσκολες υποθέσεις που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία.

Όλοι εσείς λοιπόν πουν εργαστήκατε για την εξιχνίαση της υπόθεσης, αξίζετε συγχαρητήρια και αμέτρητα μπράβο. Για ακόμη μια φορά μας κάνατε περήφανους. Και σαν Κρητικούς αλλά και ως ανθρώπους γενικότερα!




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ