ΚΡΗΤΗ

23χρονος Kρητικός δεν έχει να φάει και μένει σε οικοδομή χωρίς πόρτες και παράθυρα

Θλίψη προκαλεί μια είδηση που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Ένας νεαρός συμπολίτης μας από την Ιεράπετρα της Κρήτης ζει στο όριο της ανέχειας.

Δεν είναι ο μόνος

Η είδηση ήρθε στο φως από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «π. Φώτιος Διακάκης» και την κοινωνική τους ομάδα «Παλμός Ζωής». Έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι βρίσκονται πλάι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μία ανίστοιχη μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε και για την κα Μάρω στο Πάνω Χωριό που ζούσε σε άθλιες συνθήκες. Δεν είχε ούτε τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και για μήνες δεν είχε ρεύμα. Μια άλλη περίπτωση ήταν εκείνη δύο παιδιών που πήγαιναν στο σχολείο χωρίς κολατσιό. Καθώς και για 20 περίπου οικογένειες που τα φέρνουν δύσκολα πέρα.

Μένει σε μία οικοδομή χωρίς πόρτες και παράθυρα

Το συγκεκριμένο περιστατικό, αφορά έναν 23χρονο συμπολίτη μας που για κάποιο λόγο μένει μόνος του, μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον. Για τον άνθρωπο αυτό μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άγγελος Φασουλάκης στον Ηχώ 99,8, λέγοντας ότι ο νέος αυτός μένει σε μια οικοδομή χωρίς πόρτες και παράθυρα και σκεπάζεται με δυο κουβέρτες.

Έκανε μερικά μεροκάματα στο μάζεμα των ελιών, όμως βρίσκεται αρκετό καιρό χωρίς δουλειά και δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν είχε ούτε να φάει. Θα γίνει προσπάθεια ώστε να βοηθηθεί για τις άμεσες ανάγκες τους αλλά και για να του εξασφαλιστεί εργασία, ανέφερε.

#pressgreeceΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ