Διάφορα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Renault Clio

Η πέμπτη γενιά του Renault Clio έφτασε στη χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές για όλες τις εκδόσεις

Το γαλλικό σουπερμίνι είναι διαθέσιμο σε 5 εκδόσεις κινητήρα (3 βενζίνης και 2 πετρελαίου) και σε 5 επίπεδα εξοπλισμού. Στη βάση της βρίσκεται μια ατμοσφαιρική έκδοση, με κινητήρα 1.000 cc και απόδοση 75 PS. Υπάρχουν δύο εκδοχές του ανανεωμένου ντίζελ 1.5 Blue dCi, με 85 ή 115 PS, που συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και εκπέμπουν 95 g CO2/km.

Η Renault όμως εστιάζει περισσότερο στους δύο νέους κινητήρες βενζίνης με τούρμπο που προστέθηκαν στην γκάμα και εφοδιάζουν τις εκδόσεις TCe 100 (3κύλινδρος 1,0 λίτρου με χειροκίνητο 5άρι ή αυτόματο CVT) και TCe 130 (4κύλινδρος 1,3 λίτρων που συνεργάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC 7 σχέσεων).

 

Να σημειώσουμε ότι κατά το λανσάρισμά του νέου Renault Clio στη χώρα μας ισχύει προωθητικό πρόγραμμα από την ελληνική αντιπροσωπεία που προβλέπει έκπτωση 500 ευρώ. Ποσό που δεν έχει υπολογιστεί στις τιμές του παρακάτω πίνακα.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ