ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κρήτη: Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο – Τρεις νεκροί σε ισάριθμα τροχαία σε λίγες ώρες

Τριπλή τραγωδία, με τρεις νεκρούς σε ισάριθμα τροχαία, χθες Δευτέρα στους δρόμους της Κρήτης. Αναλυτικότερα, νεκρός ανασύρθηκε χθες το βράδυ από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, μετά από σφοδρή σύγκρουση με έτερο Ι.Χ., στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Βρετανών. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στον Βόρειο Οδικό Άξονα των Χανίων, στο ύψος του Γαλατά.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα δύο οχήματα με 6 υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει στο νοσοκομείο το ηλικιωμένο ζευγάρι των Βρετανών. Το ανδρόγυνο έφερε τραύματα, δίχως ωστόσο η ζωή τους να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το δυστύχημα δεν είχαν διευκρινιστεί μέχρι αργά χθες Δευτέρα το βράδυ.

Νεκρός και στον Αποκόρωνα 

Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε χθες και ένας 64χρονος μοτοσυκλετιστής. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος στο οδόστρωμα. Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου λίγες ώρες αργότερα δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Τραγωδία και στο Τυμπάκι 

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων σημειώθηκε χθες το πρωί, γύρω στις 10:30, στον δρόμο από Τυμπάκι προς Κόκκινο Πύργο.

Οδηγός μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με άλλη μηχανή. Από τη σύγκρουση ο πρώτος οδηγός βγήκε σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, ηλικίας 64 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, τα τραύματά του ήταν σοβαρά και γι’ αυτόν τον λόγο κρίθηκε πως θα έπρεπε να διακομιστεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Ο οδηγός του ετέρου δικύκλου, ο οποίος είναι ένας 30χρονος ημεδαπός, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε μόνο πρώτες βοήθειες. Τα αίτια για το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ