Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: Το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει… και η Κίσαμος  υποδέχεται με λάμψη, φώς  και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα τα φετινά Χριστούγεννα! Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου διοργανώνει μια σειρά από ξεχωριστές και ποικίλες εκδηλώσεις αυτές τις γιορτές, προσφέροντας στιγμές χαράς και αισιοδοξίας σε όλους αλλά κυρίως στα παιδιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΡΑΠΑΝΙΑΣ  17.00

Ο Καλικάντζαρος των Χριστουγέννων  συνεχίζει την περιπλάνηση του και ταξιδεύει μέχρι τον Δραπανιά της Δ.Ε. Μηθύμνης και την όμορφη, γραφική πλατεία του Αγίου Νικολάου σκορπίζοντας σε όλους μαγεία, χαρά και πολλά χαμόγελα μέσα από μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση. Τα παιδιά επίσης θα διασκεδάσουν με Face painting και δραστηριότητες ενώ θα τα καλωσορίζει ο Άγιος Βασίλης!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ενορία Δραπανιά, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δραπανιά και το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Δραπανιά

Μελωδίες… Χριστουγέννων!

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 18.30

Στο πνεύμα των ημερών, η πλατεία Τζανακάκη πλημμυρίζει με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και  τραγούδια από μαθητές και  μαθήτριες  των Δημοτικών Σχολείων της πόλης της  Κισάμου. Στη συνέχεια  η χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου θα ψάλει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων  και την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου & Σελίνου.

Η Νύχτα των Ευχών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ    19.30

Η πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων, ένα μοναδικό υπερθέαμα έρχεται και πάλι στην Κίσσαμο! Ελευθερώνουμε το φαναράκι μας και γεμίζουμε τον Κισαμίτικο ουρανό με ευχές για Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη. Μια Νύχτα Αγάπης και Προσφοράς για τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου γι’ αυτό καλούμαστε όλοι να ενισχύσουμε τους κουμπαράδες, παραλαμβάνοντας το φαναράκι μας από τα 3 διαφορετικά σημεία παραλαβής που θα έχουν στηθεί κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της πόλης. Αυτές τις γιορτές προσφέρουμε χαρά και στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου.

Μουσική επένδυση εκδήλωσης: DJ Νίκος Κατσικανδαράκης

Χριστούγεννα με Άρωμα…  Παράδοσης

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 18.30

Μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στη παράδοση του τόπου μας, με κάλαντα , μαντινάδες, έθιμα, τραγούδια,  πολύ μουσική και χορό! Γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με άρωμα Κρήτης!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητικών Χορών «Η ΚΙΣΑΜΟΣ»

Χαρούμενα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους

ΤΡΙΤΗ  26  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ  18.30

Μια απολαυστική Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια,  που ξεκινάει με τον σκανταλιάρη Καλικάτζαρο και το Ξωτικό του.

Μια ξεκαρδιστική, διαδραστική παράσταση του Χριστουγεννιάτικου τσίρκου για όλη την οικογένεια! Μαγικά κόλπα, σχοινοβασία, μονόροδο, ξυλοπόδαρα, ζογκλερικά, σχέδια με μπαλόνια και πολλές εκπλήξεις!

Στη συνέχεια ,το δικό της μουσικό στίγμα στη γιορτή θα δώσει η MARMITAS BAND ! Μια συναυλία που θα εκτοξεύσει την Χριστουγεννιάτικη διάθεση,  δημιουργώντας μια χορευτική ατμόσφαιρα και  βάζοντας μικρούς και μεγάλους σε γιορτινό πνεύμα!

Χριστουγεννιάτικος Μουσικός Περίπατος

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ 11.00

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισάμου.

Χριστουγεννιάτικος  Μουσικός  Περίπατος

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ 11.00

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές  νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

*ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από τις 21 έως 26 Δεκεμβρίου το απόγευμα: Φουσκωτά παιχνίδια και καρουζελ για τους μικρούς μας φίλους

*ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 στις 24 και 25 Δεκεμβρίου το απόγευμα

Φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σας περιμένουμε όλους !




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ