Γεύση - Ψυχαγωγία

«Ο Καπετάν Μιχάλης» Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και μας «ταξιδεύει» – Δείτε το

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Ο Καπετάν Μιχάλης» από το βιβλίο του Nίκου Καζαντζάκη κυκλοφόρησε και μας «ταξιδεύει» στα υπέροχα τοπία της Κρήτης.

Το επίσημο trailer από την επερχόμενη ελληνική ταινία «Ο Καπετάν Μιχάλης» κυκλοφόρησε. Πρόκειται φυσικά για μια ιστορία βασισμένη στο πασίγνωστο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη και μας μεταφέρει στην Κρήτη του 1889.

Το σενάριο:

Μια χρονιά επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Τη στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων.

Το πρώτο τρέιλερ μας μεταφέρει σε πανέμορφα τοπία της Κρήτης και διαρκεί δύο λεπτά. Ενώ παράλληλα μας δίνει μια μικρή γεύση από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της υπόθεσης, και φυσικά την μάχη.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Χαραλάμπους, και το καστ απαρτίζεται από τους: Αιμίλιο Χειλάκη, Αλέκο Συσσοβίτη, Λούκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Σταύρο Μπιμπίλα, Γιώργο Γεροντιδάκη, Γιάννη Συλιγνάκη, Μάνο Ιωάννου, Γεράσιμο Σοφιανό, Στράτο Χρήστου, Κυριακή Γάσπαρη, Γιώργο Γαρνάβο, Δημήτρης Χαβρέ, Νίκο Αναστασόπουλο, Χρήστο Χαλβατζάρα, Αλέξανδρο Ιωαννίδη, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Σταύρο Καλιγά, Ελένη Βουτυρά, Γιάννη Τσαγκαράκη και ‘Ελενα Γαβρά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραγωγή της ταινίας ταξίδεψε σε 40 διαφορετικές περιοχές της Κρήτης, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2022 και να κρατάνε για περίπου 4 μήνες.

Η ταινία «Ο Καπετάν Μιχάλης» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ