«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας», είπε στους αστυνομικούς, όπως αποκάλυψε το OpenTV.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», συνέχισε ο πατέρας στην κατάθεσή του

Το ροτβάιλερ, που είναι θηλυκό και ακούει στο όνομα Βερόν, έπαιζε με τα τρία αγόρια της οικογένειας, ενώ είχε «υποδεχτεί» και το τρίτο αγοράκι, αφού είχε αποκτηθεί πριν αυτό γεννηθεί.

Αρκετά αργότερα και επειδή η μητέρα ήθελε πολύ να αποκτήσει κι άλλο παιδάκι, ήρθε στη ζωή το κοριτσάκι της, η μικρή Βαρβάρα, με κίνδυνο μάλιστα της ίδιας της της ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, τα τρία αδερφάκια του μωρού έμαθαν τι συνέβη με τη βοήθεια ψυχολόγου που βρίσκεται στο πλευρό όλης της οικογένειας, καθώς ειδικά η μητέρα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ.

Στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά παραμένει ερμητικά κλειστό.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως το άτυχο βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς το ροτβάιλερ το άρπαξε και το χτυπούσε σε τοίχους και έπιπλα.