Γεύση - Ψυχαγωγία

Νέα Σελήνη στις 24 Νοεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και ποια λιγότερο;

Στον Τοξότη σχηματίζεται η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα τις 24ης Νοεμβρίου και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: θετική ενέργεια και νέα ξεκινήματα.

Με τη Νέα Σελήνη θα αποτινάξουμε τη μιζέρια και θα πάψουμε να βλέπουμε παντού εμπόδια και δυσκολίες. Οι πλανητικές κινήσεις, μάς ζητούν να ξεφύγουμε από τα παλιά και να εστιάσουμε στο παρόν και το μέλλον μας.

Ποια ζώδια, όμως, επηρεάζονται περισσότερο και ποια λιγότερο;

  • Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σας παίρνουν μια νέα τροπή, καθώς νιώθετε και εσείς πώς θέλετε όλες να γίνουν πιο ουσιαστικές. Αυτές τις ημέρες θα κατανοήσετε ποιοι βρίσκονται ουσιαστικά δίπλα σας και τι ρόλο παίζουν οι άνθρωποι στη ζωή σας. Μην ξεχάσετε να εξετάσετε και το πώς συμβάλλετε και εσείς στις σχέσεις σας και τι επιρροή έχετε πάνω τους. Εξερευνήστε τη δυναμική που μοιράζεστε με τους άλλους και θα οδηγηθείτε σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα, ιδίως για τις πιο προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο σας, αυτόν των εσωτερικών υποθέσεων και των προσωπικών σχέσεων. Ρίχνει φως σε όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Αν δεν νιώθετε ασφάλεια και άνεση πουθενά θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά με ποιους μοιράζεστε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και που εναποθέτετε τις ρίζες σας. Αυτές τις ημέρες θα θελήσετε να καθαρίσετε το σπίτι σας και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας. Άλλωστε, λειτουργείτε καλύτερα σε ένα καθαρό και τακτοποιημένο περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση ακούστε την καρδιά σας και θα ξέρετε τι να κάνετε.

Τοξότης

Όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, σας αρέσει η προσοχή. Με αυτή τη σελήνη βρίσκεστε στο επίκεντρο, αφού πραγματοποιείται στον πρώτο οίκο σας, εκείνον που εστιάζει στον εαυτό σας. Μπορεί να μην είστε το ίδιο άτομο με κάποτε, αλλά έχετε «ανοιχτεί» στη ζωή, έχει βιώσει δυσκολίες και περιπέτειες που σας έκαναν αυτό που είστε σήμερα. Έχετε πλέον γίνει ένα πολύ πιο ενδιαφέρον και ισχυρό άτομο εξαιτίας αυτού και με τα γενέθλιά σας να πλησιάζουν, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια που σας περιτριγυρίζει.

  • Τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Ταύρος

Με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη περιμένετε νέα ξεκινήματα για τα οικονομικά, τους κοινόχρηστους πόρους και τις στενές σχέσεις σας με τους άλλους. Τώρα μπορείτε να εξετάσετε δυνατότητες που θα σας προσφέρουν μια χρηματική ανάσα. Μην φοβάστε να επωφεληθείτε από τη βοήθεια που σας προσφέρεται. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε σε δαπάνες και να μην παρασύρεστε, καθώς η θέσης της Σελήνης στον Τοξότη οδηγεί εύκολα σε υπερβολές.

Καρκίνος

Στις καθημερινές δραστηριότητες θα εστιάσετε αυτόν τον καιρό. Τώρα είναι η στιγμή για να καταφέρετε να ξεκινήσετε κάτι νέο και να τηρήσετε το πρόγραμμα που θα βάλετε. Να θυμάστε πως κάθε τι καινούριο που δοκιμάζετε ενέχει ευκαιρίες για εξέλιξη και γνωριμίες. Αρκεί να μείνετε σταθερές στο πρόγραμμα που βάζετε τώρα και να μην τα παρατήσετε.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να εξετάσετε το κατά πόσο η ρουτίνα και η νοοτροπία σας είναι κατάλληλες για να προχωρήσετε μπροστά. Αφιερώνετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας; Κι αν ναι, κατά πόσο αυτός είναι εποικοδομητικός; Η νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στον εαυτό σας – είτε αυτό σημαίνει να κάνετε ένα ταξίδι μόνες είτε να αλλάξετε μια βαρετή σας συνήθεια. Είναι σημαντικό να νιώσετε ελευθερία μέσα από τη ρουτίνα σας. Μπορεί να αγαπάτε την πειθαρχία, αλλά η νέα Σελήνη στον Τοξότη σάς ζητά να εστιάσετε στις πρακτικές που θα σας επιτρέψουν να εξελιχτείτε.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ