Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019
Κρήτη: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται βροχές

Κρήτη: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται βροχές

Πιθανόν να έρθει το πολυπόθητο για πολλούς φθινόπωρο, καθώς σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται στην Κρήτη το σκηνικό του καιρού να αλλάξει ήπια από αύριο Τετάρτη σε κάποιες περιοχές της Κρήτης.
Μάλιστα, ο καιρός θα σημειώσει μεταβολή κυρίως από την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο σε κάποιες περιοχές της Κρήτης, το σκηνικό του καιρού προβλέπεται άκρως φθινοπωρινό, με τους μετεωρολόγους να μιλούν για βροχές και καταιγίδες στο νησί.   

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού, ανά νομό της Κρήτης, μέχρι και το Σαββατοκύριακο.  

ΧΑΝΙΑ
Τετάρτη
Αρκετά νεφελώδης προβλέπεται ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη
Νεφελώδης ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή
Βροχερός αναμένεται ο καιρός την Παρασκευή, κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο
Βροχή και καταιγίδα προβλέπεται το Σάββατο στα Χανιά. Ο καιρός θα είναι άκρως φθινοπωρινός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή
Ίδιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή, όπου προβλέπεται βροχή και καταιγίδα κυρίως τις πρωινές ώρες, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συνεχίσει να δείχνει το φθινοπωρινό του πρόσωπο, αφού προβλέπεται συννεφιά και βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τετάρτη
Στο Ηράκλειο προβλέπεται νεφελώδης ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ υπάρχει μία μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη
Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός και την Πέμπτη, ενώ ενδέχεται να βρέξει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την Τετάρτη.

Παρασκευή
Βροχερός προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας την Παρασκευή, ενώ κατά τις απογευματινές ώρες προβλέπεται και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο
Βροχερός προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 21 βαθμούς.

Κυριακή
Βροχερός προβλέπεται ο καιρός και την Κυριακή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς  3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Τετάρτη
Βροχερός καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας την Τετάρτη στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη
Βροχερός προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και την Πέμπτη στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή
Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρό και την Παρασκευή στο Ρέθυμνο, καθώς προβλέπονται βροχές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει μεταβολή.Σάββατο και ΚυριακήΊδιο το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή στο Ρέθυμνο. Με τους ανέμους να φτάνουν τα 5 Μποφόρ, αλλά και το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου.


neoiorizontes banner bottom